Forside » Betalingszoner

Betalingszoner

Hvide Sande Sportsfisker Center er en selvejende institution. Vores mål er derfor ikke at skabe et overskud men at give dig bedre fiskeforhold i Hvide Sande.

De indtægter, der opnås gennem salg af adgangskort, går derfor direkte til at betale for etablering, drift og videreudvikling af Hvide Sande Sportsfisker Center. Du kan derfor glæde dig til flere faciliteter og events i fremtiden.

Hvad giver adgangskortet adgang til?

Når du har et gyldigt adgangskort, har du adgang til fiskepladserne i betalingszonerne i Hvide Sande. Du kan også frit benytte det store, flotte renserum, hvor du kan rense, pakke og lægge dine fisk på køl i dejlige og praktiske omgivelser og slippe for at skulle håndtere fiskeaffaldet i det fri.

Betalingszonerne er hele havnearealet i Hvide Sande, molerne og arealet øst og vest for slusen. Du må kun fiske i disse zoner, hvis du bærer et gyldigt adgangskort fra Hvide Sande Sportsfisker Center. Al adgang til havneområdet skal ske under respekt for gældende skiltning, afspærring samt havnevagtens anvisninger. 

Vær opmærksom på at adgangskortet som giver adgang til fiskepladserne i betalingszonerne i Hvide Sande ikke ændrer på hovedreglen om  lystfiskertegn. 

Børn under 13 år fisker gratis

Børn under 13 år fisker gratis og uden adgangskort ved fiskepladserne i betalingszonen.
De har også fri adgang til renserummet.  

Kontrolafgift

Vær opmærksom på, at fiskeri i betalingszonen eller ophold i renserummet uden gyldigt adgangskort udløser en kontrolafgift på 500 kr.

Centeret er lukket i vintermånederne

Mellem den 1. november og 14. marts er Hvide Sande Sportsfiskercenter lukket. I denne periode skal der derfor ikke betales for adgang til betalingszonen.